torstai 30. tammikuuta 2014

Kahdenlaisia haasteita

Jos en nyt ihan kieri itsesäälissä, niin pientä ahdistusta sentään pukkaa. Nyt kun olen sairauslomalla ja todennut että pystyn syömään normaalia ruokaa, niin on sitten tapahtunut repsahduksiakin. Päätin että jouluna voin herkutella laskematta kaloreita, mutta koska se meni sappivaivojen vuoksi mönkään, niin ajattelin että voin nyt sitten hallitusti ottaa joululta säästettyjä herkkuja. Jep...hallitusti my ass, oikein ärsytää kuinka nopeasti sitä palaa vanhoihin herkuttelutapoihin ja epäsäännölliseen ruokailuun. Mikä ihme siinä onkin että pitää silti ottaa vielä yksi herkku, vaikka tietää että ei pitäisi ja olotilakaan ei ole hyvä.

Lohduttavaa tässä on ollut se että näinä parina päivänä ei paino ole kuitenkaan noussut, vaan pysynyt ihan samassa. Mutta olotila on sitten sitäkin turvonneempi. No ei tässä auta muu kuin taistella itsensä irti sokerikoukusta. Nyt voisi olla hyvä hetki sovittaa niitä farkkuja, jotka olivat mun päällä ensimmäisessä punnituksessa kun ene-ryhmä aloitti :)

Pitää nyt miettiä
kannattiko - ei
mitä tästä nyt  hyötyi - ei mitään

Toisaalta ensimmäinen repsahdus neljään kuukauteen eikä tässä nyt olla kaikkia menetetty.

Sitten toisenlaisiin haasteisiin, facebook on nyt pullollaan näitä 30 päivän lihaskuntohaasteita. Päätin että osallistun itsekin, kunhan saan aloittaa harjoittelun. Lihasvoima on se mitä kroppa nyt kaipaakin. Ja järki päässä pitää lähteä näihin haasteisiin, jos joku tuntuu mahdottomalta niin paikkojaan ei pidä rikkoa. Mutta toisaalta pitää mennä sietokyvyn rajoilla että saa tuloksia.
Tämä on ensimmäinen haasteeni, jonka tosiaan aloitan aikaisintaan parin viikon päästä http://myglowlife.com/2013/10/18/30-day-plank-challenge/
ja tässä toinen mitä ajattelin, mutta toistomäärät tuntuvat niin kovilta että en tiedä riittääkö poweri https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh3c45BWHmkPXAbKOk_xUfv1WoK-GqAd3eh7Ud4PfqSowXIKx3nLVGAE7XsfVv9lXvH3mPRCMZmXebmsQ1cOy1TDsnL_GvGe7-cbfBmvju6ESOOlK2dLNByIKgtmStF5zwLW230JkF3gksn/s640/435451-7-1363799180801.jpg
Palaan haasteisiin tarkemmin kun ne ovat ajankohtaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti